Rabu, 17 Februari 2010

CATHETAN KANGGO KADANG KANEMAN

CATHETAN KANGGO KADANG KANEMAN
(katur para taruna greja)

tekad lan katresnan
wus bisa dadi pupusing leladi
ing tengah-tengahing pasamuwan

ora nyenyatur marang kahanan
nanging pinter nyimpen alaning liyan

sing wigati nyawiji
nglebur dadi paseksi
kanthi panuntuning Gusti

Kudus, 17/2/2010

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

""