Rabu, 17 Februari 2010

WIS DAKCATHET

WIS DAKCATHET

wis dakcathet katresnan
kang ilang kesaput angin
ing sajroning lembar-lembaring batinku

dadi tuguning wektu kang terus lumayu
mung ninggalake tangis
marang anakanakku

Kudus, 17/2/2010

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

""