Senin, 08 Maret 2010

MINGGU IKI

Minggu Iki

minggu iki aku ngabekti
marang Gusti
ing patunggilaning nyawiji
ati kang ening
jiwa kang legawa
sukma kang maguwa
raga kang wuda
uripku kebak dening dosa

2008

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

""