Senin, 08 Maret 2010

WUS MATAUN-TAUN

Wus Mataun-taun

wus mataun-taun anggonku
nyinau bab riwayatmu, Nuh
daktulis ing lembar-lembaring atiku
nanging gethek iki tanpa mandheg
nggawa sanak kadang
kanggo bebrayan
aku lola lan dosa

2008

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

""